Dior Homme Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 8b52b700a5db Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Dior Homme Eau de Toilette is een heerlijk parfum dat perfect is voor de heren. Het is een houtachtige geur die het beste in de herfst en winter kan worden gedragen. De topnoten zijn bergamot, elemi en roze peper, terwijl de hartnoten Atlasceder, Kasjmierhout en Patchouli zijn. Ten slotte wordt de basis gevormd door Haïtiaanse Vetiver, Iso E Super en Witte muskus. Dior Homme Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor mannen. Het is een heerlijke geur die overal kan worden aangebracht, zoals op het lichaam, kleding of haar.

De bergamot topnote is een citrusachtige geur die lekker fris is. Het is een zeer herkenbare geur die zowel fris als warm is. Elemi is een aromatische geur met een licht zoete smaak. Roze peper geeft een kruidige, warme geur af die een verwarmend effect heeft. De hartnoten Atlasceder, Kasjmierhout en Patchouli zijn een combinatie van houtachtige noten die zacht en zeer aangenaam zijn. Haïtiaanse Vetiver, Iso E Super en Witte muskus vormen de basis van de geur, wat een warme, aardse geur geeft die heerlijk en aangenaam is.

Dior Homme Eau de Toilette is een heerlijk parfum voor mannen. Het is een geur die zowel fris als warm is met een aardse basis. De geur is zacht maar krachtig en is daarom een perfect geschenk voor de mannen in je leven. Breng de geur aan op het lichaam, kleding of haar om de heerlijke geur te ervaren die Dior Homme Eau de Toilette te bieden heeft.