Diesel Only The Brave Tattoo Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 956f868602ca Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

De Diesel Only The Brave Tattoo Eau de Toilette is een heerlijk parfum voor mannen. Het is een houtachtig kruidig parfum met mandarijn en rode appel als topnoten, peper en salie als hartnoten en benzoine, houtachtige noten, patchouli en tabak als basisnoten. Het is een geweldig parfum om te dragen tijdens de herfst en winter. Het is een perfect cadeau voor mannen, omdat het een uitstekend geschenk is voor elke gelegenheid.

Het is belangrijk om te weten waar je het parfum op je lichaam moet aanbrengen. Als je de geur optimaal wilt laten verspreiden, breng je het parfum aan in de zachte huid achter je oren en op je polsen. Dit zijn twee van de meest gevoelige plekken op je lichaam en zorgen ervoor dat je geur optimaal verspreid. Ook kun je het parfum aanbrengen op je hals en in je oksels.

Diesel Only The Brave Tattoo Eau de Toilette is een heerlijk parfum voor mannen. Het combineert de zachtheid van mandarijn en rode appel met kruidige noten van peper en salie, die worden ondersteund door de warme basisnoten van benzoine, houtachtige noten, patchouli en tabak. Het is een perfecte combinatie van kruidige en houtachtige geuren en is een perfecte keuze voor de herfst en winter.