Diesel Only The Brave Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 138044d97dbe Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Diesel Only The Brave eau de toilette is een perfect geschenk voor heren. Het is een zeer verfijnde geur met een oriëntaals houtachtig karakter. De topnoten bestaan uit Amalfi citroen en mandarijn, met hartnoten van Virginia ceder, koriander en viooltje. De basisnoten zijn amber, benzoëhars, benzoine, Franse labdanum en leer. Het is een uitstekende geur voor de lente.

Als je Diesel Only The Brave eau de toilette draagt, is het belangrijk om de juiste toepassing van de geur te kennen. Breng het aan op de plaatsen waar je bloed komt, zoals de polsen, de binnenkant van de ellebogen en de hals. Deze plaatsen zorgen ervoor dat de geur de hele dag blijft zitten. Breng het aan op deze plaatsen voor het beste resultaat.

Diesel Only The Brave eau de toilette is een uitstekend geschenk voor mannen, vooral als je op zoek bent naar een geur met een oriëntaal houtachtig karakter. De topnoten zijn fris en verfrissend, terwijl de basisnoten de geur een krachtige, aantrekkelijke aura geven. Breng het aan op de juiste plekken voor een verfijnde, duurzame geur die de hele dag blijft hangen.