Diesel Bad Intense Eau de Parfum 50 ml

bol.com (€44,99)
deloox.nl (€45,49)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 4:52 pm
Artikelnummer: 164138cd7b66 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

Basisnoten

,

Beschrijving

De Diesel Bad Intense Eau de Parfum is een uitdagende geur die speciaal voor heren is ontwikkeld. Deze intense geur is het perfecte accessoire voor de herfst- en winterweken. De Diesel Bad Intense Eau de Parfum heeft een houtachtige, kruidige geur die heerlijk is voor iedereen die van een krachtige geur houdt. De geur bestaat uit topnoten van bergamot, kaneel en nootmuskaat, een hart van kaviaar en basisnoten van houtnoten en witte tabaksplant.

Deze geur is heerlijk om aan te brengen op de polsen, achter de oren, op de borst of op de hals. De geur is zo intens dat je er maar een kleine hoeveelheid van nodig hebt om een hele dag de aandacht te trekken. De geur is sterk, maar ook subtiel, waardoor je er zeker van bent dat je goed geurend de deur uitgaat.

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van deze geur. Het is een stijlvolle geur die je uitstraling aanvult, waardoor je er altijd verzorgd uitziet. De geur is ook langer houdbaar dan veel andere geuren, waardoor je er langer van kunt genieten. Het is ook een geur die je persoonlijkheid benadrukt, waardoor je zelfverzekerder overkomt. De Diesel Bad Intense Eau de Parfum is een krachtige geur die je uiterlijk naar een hoger niveau tilt, waardoor je er elke dag verzorgd uitziet en je zelfvertrouwen een boost krijgt.