Costume National Secret Woods Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 3b0859046144 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Costume National Secret Woods Eau de Parfum is een unieke geur voor heren die perfect past bij de herfst en winterseizoenen. De geur is aromatisch groen, met topnoten van bergamot, grapefruit en jeneverbes. Het hart is samengesteld uit benzoëhars (Styrax Benzoin), nootmuskaat en saffraan, terwijl de basisnoten bestaan uit Haïtiaanse Vetiver, leer, patchouli en sandelhout. Deze parfum is een uitstekend geschenk voor mannen en kan aangebracht worden op de huid, kleding of haar.

Costume National Secret Woods Eau de Parfum is een geur met een aardige, verfijnde geur die zowel zacht als krachtig is. De frisse topnoten van bergamot, grapefruit en jeneverbes geven een opwekkend begin aan de geur, met de middelste tonen van benzoëhars, nootmuskaat en saffraan die een sterk warmtegevoel geven. De basisnoten van Haïtiaanse Vetiver, leer, patchouli en sandelhout voegen aan de geur een onderscheidend karakter toe en maken het tot een perfecte keuze om cadeau te geven.

Costume National Secret Woods Eau de Parfum is een verleidelijke geur die mannen elegant en vol vertrouwen laat voelen. De geur is langdurig en sterk, wat betekent dat het gedurende de dag zijn intensiteit behoudt. Het is een uitstekende geur om te dragen tijdens speciale gelegenheden, wanneer je een sterke, opvallende indruk wilt maken.