Costume National Scent Intense Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: b77b3f2035c0 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Costume National Scent Intense Eau de Parfum is een prachtig bloemig chypre geurtje met een luxe uitstraling. De topnoten bestaan uit appel, bergamot, kaneel en thee. Daarna volgen de hartnoten van davana, hibiscus en jasmijn. De basisnoten bestaan uit kristal amber, leer, olibanum, patchouli en sandelhout. Dit is een uitstekend geschenk voor dames. Het parfum is geschikt voor elk seizoen, maar het is het meest geschikt voor de herfst en winter.

Costume National Scent Intense Eau de Parfum is een zeer unieke geur, die verschillende geurnoten bevat die samen een complexe en verfijnde geur creëren. De geur is fris en bloemig, maar tegelijkertijd warm en luxueus. Het is een geur die vrouwen zeker zullen waarderen.

Het parfum is gemakkelijk aan te brengen op de huid door het op de polsen, achter de oren, in de nek of bij de klokken te sprayen. De geur is sterk, dus je hoeft maar een klein beetje te gebruiken om de hele dag de geur te genieten. Het is een luxe en verfijnde geur die zeker zal opvallen.