Costume National J Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: fa8eefa3f69d Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Costume National J Eau de Parfum is een unisex parfum die geschikt is voor alle seizoenen, maar vooral in de lente en zomer. Deze bloemige geur bevat een frisse mix van topnoten zoals limoen, mandarijn en Neroli (Oranjebloesem). De hartnoten bestaan uit kersenbloesem, Neroli (Oranjebloesem) en roos. De basisnoten bestaan uit ceder, kasjmierhout, mos en rijst. Deze frisse, bloemige geur is een uitstekend geschenk voor vrouwen en mannen. Het parfum kan op verschillende plekken worden aangebracht, zoals bij de polsen, de nek en achter de oren.

Costume National J Eau de Parfum is een uitstekende geur voor zowel vrouwen als mannen. Het combineert bloemige noten met een frisse, fruitige geur. De topnoten zijn limoen, mandarijn en Neroli (Oranjebloesem). De hartnoten bevatten kersenbloesem, Neroli (Oranjebloesem) en roos, terwijl de basisnoten bestaan uit ceder, kasjmierhout, mos en rijst. Deze bloemige geur is perfect voor iedereen die van een frisse, bloemige geur houdt.

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een vrouw of man, dan is Costume National J Eau de Parfum een goede keuze. Het is een unisex parfum die geschikt is voor alle seizoenen. De geur is fris en bloemig met topnoten zoals limoen, mandarijn en Neroli (Oranjebloesem). De hartnoten bevatten kersenbloesem, Neroli (Oranjebloesem) en roos, terwijl de basisnoten bestaan uit ceder, kasjmierhout, mos en rijst. Het parfum kan op verschillende plekken worden aangebracht, zoals bij de polsen, de nek en achter de oren.