Coach Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: bc732c0ccab2 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Coach Eau de Toilette is een prachtige damesgeur die het beste tot zijn recht komt in de lente en herfst. De geur is bloemig, met als topnoten frambozeblad, peer en roze peper. In het hart van de geur vind je cyclamen, gardenia en Turkse roos, en als basisnoten cashmeran, muskus, sandelhout en suede. Coach Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor de dames.

Om de geur van Coach Eau de Toilette optimaal te laten uitkomen, dien je het parfum op de juiste plek te verstuiven. De beste plekken voor het aanbrengen van parfum zijn de polsen, de binnenkant van de ellebogen, achter de oren, de hals, de decolleté en de achterkant van de knieën. Verstuif het parfum op deze plekken en geniet van de heerlijke geur van Coach Eau de Toilette.

Coach Eau de Toilette is uitermate geschikt als geschenk voor de dames. Ben je op zoek naar een leuk geschenk voor een speciale gelegenheid? Kies dan voor Coach Eau de Toilette en verras je geliefde met deze prachtige damesgeur. Geniet samen van de heerlijke geur en laat je verrassen door de mooie ingrediënten die deze geur te bieden heeft.