Clive Christian L For Women Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 60f2750fe00a Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Clive Christian L For Women Eau de Parfum is een echt geschenk voor de dames. Deze prachtige geur is geschikt voor de lente- en herfstseizoenen en heeft een bloemig-fruitig aroma. De topnoten bestaan uit Artemisia dracunculus, roze peper, witte peper en zwarte peper. Daarnaast vind je er hartnoten van damask roos en jasmijn en basisnoten van ceder, patchouli, vanille en vetiver. Dit maakt de geur perfect om cadeau te geven aan de dames.

Het is belangrijk om te weten waar je deze parfum het beste aanbrengt. De beste plek om je parfum op te doen is op je polsen, achter je oren en achter je knieën. Op deze plekken blijft de geur langer hangen en wordt deze niet afgebroken door de zon. Breng ook wat parfum aan op je kleding, het kledingstuk zal de geur verspreiden waar je ook gaat.

Clive Christian L For Women Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor de dames. De geur is heerlijk bloemig-fruitig en daarom geschikt voor beide seizoenen. Door de parfum op de juiste plekken aan te brengen, zal de geur langer blijven hangen. Dit maakt het een perfect cadeau voor de dames, zodat zij er de hele dag met een heerlijke geur bij kunnen lopen.