Christina Aguilera Violet Noir Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 97b798a45025 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

De Christina Aguilera Violet Noir Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor vrouwen. Het is een wintergeur van oriëntaalse bloemige aard. De topnoten van deze geur bestaan uit bloed grapefruit, nectarine bloesem en passievrucht. De hartnoten zijn iris, oranjebloesem en roos terwijl de basisnoten bestaan uit amber, muskus en patchouli. Door deze combinatie van noten creëert de geur een sensuele en verleidelijke sfeer.

De Christina Aguilera Violet Noir Eau de Parfum is eenvoudig aan te brengen. Breng het parfum aan op de punten waar je polsen samenkomen, achter je oren, op je hals en achter je knieën. Door de parfum op deze locaties aan te brengen, zal de geur de hele dag blijven hangen en zal je je lekker blijven voelen. Vergeet ook niet om het parfum op je kleding aan te brengen, omdat het ook daar de hele dag blijft hangen.

De Christina Aguilera Violet Noir Eau de Parfum is dus een uitstekend geschenk voor vrouwen. De combinatie van geurnoten creëert een sensuele en verleidelijke sfeer, waardoor je je zelfverzekerd en stijlvol zult voelen. De parfum is eenvoudig aan te brengen en zal je de hele dag omhullen met zijn verleidelijke geur.