Chopard Néroli à la Cardamome du Guatemala Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: aacbd64a57c9 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Chopard Néroli à la Cardamome du Guatemala Eau de Parfum is een perfect cadeau voor heren. De geur is bloemig en heeft een combinatie van mandarijn, neroli (oranjebloesem) en kardemom uit Guatemala als topnoten. De hartnoten bestaan uit oranjebloesem en kardemom uit Guatemala, en de basisnoten zijn muskus Ambrette en wit hout. Dit parfum is ideaal voor de lente- en zomerseizoenen. Het is een geweldige manier om je uit te drukken en je uniek te voelen.

Het aanbrengen van parfum kan op verschillende plekken. Als je het op je kleding aanbrengt, zal het langer duren voordat het vervaagt dan wanneer je het op je huid aanbrengt. Een goede plek om het parfum aan te brengen is achter je oren, binnenkant van je polsen, op je hals en achter je knieën. Door het parfum op deze plekken aan te brengen, kan je ervoor zorgen dat je geur je dagelijks vergezelt.

Met Chopard Néroli à la Cardamome du Guatemala Eau de Parfum kun je je persoonlijkheid laten uitstralen. Het is een luxueus en aantrekkelijk parfum dat perfect is om je te laten uitdrukken. Het is een uitstekend geschenk voor heren die op zoek zijn naar een unieke geur die perfect bij hun persoonlijkheid past. Of je nu vanuit huis werkt of uitgaat met vrienden, met deze geur zul je altijd goed gekleed zijn.