Chloé Nomade Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: a6418181b9a9 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

De Chloé Nomade Eau de Parfum is een perfect cadeau voor de dames in uw leven. Deze geur is fris en bloemig, met topnoten van bergamot, citroen, mirabelle pruim en sinaasappel en hartnoten van fresia, jasmijn, perzik en roos. De basisnoten zijn amberhout, eikenmos, patchouli, sandelhout en witte muskus. Deze geur is ideaal voor lente en herfst en maakt een uitstekend cadeau voor elke vrouw.

Als u de Chloé Nomade Eau de Parfum koopt, dan is het belangrijk om te weten waar je het aanbrengt. Om de geur zo lang mogelijk te laten aanhouden, moet u het parfum op plaatsen aanbrengen waar de bloedcirculatie sterk is, zoals de hals, de polsen en achter de oren. Door het aanbrengen op deze plaatsen zorgt u ervoor dat de geur langer blijft dan wanneer u het op andere delen van uw lichaam aanbrengt.

De Chloé Nomade Eau de Parfum is een perfect cadeau voor de dames in uw leven. Deze geur is een verfijnde mix van bloemen en fruit, die de perfecte balans heeft van frisheid en warmte. Deze geur is goed voor elk seizoen en maakt van elke vrouw een prinses. Deze geur is zowel zacht als sterk, waardoor het een uitstekend cadeau is voor elke vrouw.