Chloé Naturelle Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: dff1527e0aec Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Chloé Naturelle Eau de Parfum is een prachtige geur voor dames. Het is de perfecte geur voor de lente- en zomermaanden. De geur is bloemig en bestaat uit een mix van verschillende krachtige topnoten, hartnoten en basisnoten. De topnoten bestaan uit citroen en zwarte bes. De hartnoten bestaan uit neroli (oranjebloesem) en roos. En de basisnoten bestaan uit ceder en mimosa. Deze perfecte combinatie van geurstoffen zorgt ervoor dat deze geur uniek is en een zwoele en verfijnde geur uitstraalt.

Deze prachtige geur is een uitstekend geschenk voor een speciale dame in je leven. De geur is zo verfijnd en uniek dat het een geweldig cadeau is om te krijgen. Het is een geur die de draagster makkelijk kan combineren met andere accessoires. Chloé Naturelle Eau de Parfum breng je aan op je polsen, je hals en achter je oren om de geur op je huid te laten absorberen.

Chloé Naturelle Eau de Parfum is een prachtige geur die je draagster het hele jaar door kan dragen. Het is een geur die bij elke gelegenheid past, of je nu op een formele gelegenheid bent of een dagje naar het strand gaat. Deze geur geeft je draagster een zelfverzekerde, stijlvolle en verfijnde uitstraling en zal haar zeker doen opvallen.