Chloé Love Story Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: bf0934b17383 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Laat je meeslepen door de liefdesgeschiedenis die Chloé Love Story Eau de Parfum voor je heeft! Deze geur is speciaal ontworpen voor de romantische vrouw en weerspiegelt het verhaal van een onweerstaanbare liefdesrelatie. Met bloemige topnoten van bergamot, citroen, grapefruit, neroli en peer, een hart van bruidsbloem, oranjebloesem, perzik, roos en zwarte bes, en een basis van ceder, kasjmier hout, muskus en patchouli, is deze geur perfect voor de lente.

Zoals bij alle parfums, breng je het aan op de warmere plekken van je lichaam, zoals achter je oren, je polsen, of je nek. Maar je kunt ook een beetje op je haar aanbrengen, zodat je haar de geur van Chloé Love Story Eau de Parfum uitstraalt. Deze geur blijft de hele dag aanwezig, zodat je je hele dag kan genieten van de romantische verhalen die deze geur met zich meebrengt.

Je zult absoluut zwijmelen als je deze parfum draagt. Daarom nodigen we je uit om Chloé Love Story Eau de Parfum te ervaren! Breng de geur aan, waan je in de liefdesgeschiedenis en geniet van de romantische sfeer die het brengt. Koop Chloé Love Story Eau de Parfum vandaag nog!