Chloé L’Eau Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: da9d473fcbf5 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Chloé L’Eau Eau de Toilette is een bloemig parfum voor dames, dat uitstekend geschikt is als geschenk voor elke gelegenheid. De topnoten van deze geur bestaan uit grapefruit, lychees en roos. De hartnoten zijn damask roos en magnolia, terwijl de basisnoten amber, ceder, eikenmos en muskus zijn. Deze geur is perfect voor de lente- en zomermaanden, waardoor het een ideale geur is om het hele jaar door te dragen.

Chloé L’Eau Eau de Toilette is het perfecte cadeau voor elke vrouw die van een verfijnde en verleidelijke geur houdt. Het is ook een uitstekende verrassing voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of zelfs een huwelijkscadeau. Het is een geur die zeker zal opvallen in een menigte. De geur is zo ontworpen dat het perfect aanvoelt op de huid en het kan overal op het lichaam worden aangebracht.

Chloé L’Eau Eau de Toilette is een perfect cadeau voor elke vrouw die van een subtiele en verfijnde geur houdt. De uitgesproken, maar verfijnde geur zal zeker opvallen in een menigte. De uitzonderlijke combinatie van top-, hart- en basisnoten creëert een geur die perfect is voor de lente- en zomermaanden. Met zijn verleidelijke geur is het een uitstekend cadeau voor elke gelegenheid.