Cerruti 1881 Pour Femme Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 49c46635e8a9 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , , , , , ,

Hartnoten

, , , , , , , , ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Cerruti 1881 Pour Femme Eau de Toilette is een lentegeur met bloemige noten, die geschikt is voor zowel dames als heren. De topnoten zijn bergamot, fresia, iris, jasmijn, lelietje-van-dalen, mimosa, roos en viooltje. De hartnoten zijn Braziliaans rozenhout, galbanum (gomhars), geranium, iris, jasmijn, kamille, koriander, narcis, oranjebloesem en tuberoos (nachthyacint). De basisnoten zijn amber, ceder, muskus, sandelhout en vanille. Dit is een uitstekend geschenk voor de feestdagen en een geweldige manier om je geliefde te verrassen.

Het parfum moet op een aantal plekken worden aangebracht om de beste geur te krijgen. Breng het parfum aan op de polsen, achter de oren, op de hals, op de binnenkant van de ellebogen en achter de knieën. Als je de parfum op deze plekken aanbrengt, zal de geur de hele dag duren.

Cerruti 1881 Pour Femme Eau de Toilette heeft een lange, blijvende geur die perfect is voor elke gelegenheid. Of je nu een feest, een bruiloft of gewoon een avondje uit hebt, deze geur zal je er stijlvol uit laten zien. Kies voor Cerruti 1881 Pour Femme Eau de Toilette als je op zoek bent naar een geur die perfect is voor elk seizoen.