Carolina Herrera Very Good Girl Glam Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 0b85ab2956ea Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Carolina Herrera Very Good Girl Glam Eau de Parfum is een verfijnde geur die perfect is voor de dames. Deze bloemige, fruitige geur heeft een mix van topnoten die bestaan uit amandel en zure kers. De hartnoten bestaan uit lelie en roos, terwijl de basisnoten bestaan uit bourbon vanille en vetiver. Deze geur is perfect voor alle seizoenen, waardoor het een uitstekend geschenk is voor vrouwen. De geur is sterk genoeg om te blijven hangen en het aanbrengen van de parfum moet worden gedaan op de pols, achter de oren, op de hals en op de binnenkant van de elleboog.

Carolina Herrera Very Good Girl Glam Eau de Parfum is een geweldige geur die perfect is voor vrouwen die op zoek zijn naar iets dat hun persoonlijkheid weerspiegelt. De geur is fris en bloemig, wat perfect is voor het voorjaar en de zomer. De geur is ook krachtig genoeg om te blijven hangen en het kan worden gebruikt om een ​​meer romantische uitstraling te creëren. Voor de herfst en winter is het ook een goede optie omdat het niet te sterk is en het kan worden gebruikt om de andere seizoenen te verlengen.

Om de geur goed te laten uitkomen, moet je de parfum op de juiste plekken aanbrengen. Om de geur de hele dag te laten hangen, is het belangrijk om de parfum aan te brengen op de pols, achter de oren, op de hals en op de binnenkant van de elleboog. Dit zorgt ervoor dat de geur de hele dag blijft hangen en dat je je de hele dag fris en verfijnd voelt. Carolina Herrera Very Good Girl Glam Eau de Parfum is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een verfijnde geur die hun persoonlijkheid weerspiegelt.