Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 2af242267545 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Eau de Parfum is een herenparfum die een ware uitdaging is voor de moderne man. Deze parfum is ideaal voor de man die de uitdaging aangaat en leeft op het randje. De frisse geur is perfect voor elk seizoen, maar het is het meest geschikt voor de lente, zomer en herfst. De topnoten van lavendel en roze peper geven de geur een kruidige touch, terwijl de hartnoten van geranium en pruim de geur een zoete en zachte touch geven. De basisnoten van ceder, eik, truffel en vetiver geven de geur een krachtige en houtachtige aromatische touch.

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Eau de Parfum is een perfect cadeau voor mannen van alle leeftijden. Het is een uitstekend cadeau om te geven aan je vader, man, broer, vriend of een geliefde. Het is ook een geweldig cadeau om te geven aan jezelf. De geur is subtiel en heeft een krachtige en kruidige aroma. De geur is sterk genoeg om de hele dag te blijven hangen, maar subtiel genoeg om niet te overheersend te zijn. De parfum wordt het beste aangebracht op de polsen en achter de oren.

Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Eau de Parfum is een krachtige, kruidige en mannelijke geur die perfect past bij de moderne man. Het is een uitstekende keuze om te dragen als je op zoek bent naar een krachtige en mannelijke geur. De geur heeft een krachtige aroma dat lang blijft hangen. Het is een geweldig cadeau om te geven aan mannen van alle leeftijden. De geur is sterk genoeg om de hele dag te blijven hangen, maar subtiel genoeg om niet te overheersend te zijn.