Carolina Herrera 212 Vip Men Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 45a3d6c81a65 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een uitstekend geschenk voor een man dan is Carolina Herrera 212 Vip Men Eau de Toilette een perfecte keuze. Het is een opwindend parfum met een lekker originele geur. De topnoten bestaan uit gember, limoen, passievrucht en peper. In de hartnoten vind je gin, munt, specerijen en wodka. De basisnoten bestaan uit amber, houtachtige noten en leer. Deze unieke combinatie van ingrediënten maakt het parfum sterk en aantrekkelijk.

Het parfum is het meest effectief als het wordt aangebracht op de polsen, achter de oren, op de borst en in de hals. Het wordt aanbevolen om het parfum niet teveel in één gebied aan te brengen om de sterkte van de geur te behouden. Dit parfum is geschikt voor het seizoen herfst en winter omdat de geur dan goed tot zijn recht komt. Het is een hiermee geeft je een stijlvolle en verfijnde uitstraling.

Carolina Herrera 212 Vip Men Eau de Toilette is een perfecte manier om je stijl aan te passen aan de seizoenen. Het parfum heeft een verfijnde oriëntaalse houtachtige geur, wat het perfect maakt voor het herfst- en winterseizoen. De combinatie van de ingrediënten maken het parfum sterk en aantrekkelijk. Het is gemakkelijk aan te brengen en geeft een stijlvolle uitstraling. Dit parfum is een perfect cadeau voor een man en een geweldige manier om je stijl aan te passen aan de seizoenen.