Carolina Herrera 212 Heroes Forever Young Eau de Parfum 50 ml

deloox.nl (€66,49)
bol.com (€80,00)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 3:45 pm
Artikelnummer: 94b9f5096d77 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Carolina Herrera 212 Heroes Forever Young Eau de Parfum is een lente- en zomergeur voor vrouwen. Deze parfum is een perfect geschenk voor je speciale vrouw. Het is een bloemig fruitig aroma met topnoten van framboos, mandarijn, hartnoten van jasmijn en oranjebloesem, en basisnoten van ceder en sandelhout. Het is een licht, fris en verkwikkend aroma dat aan de drager een gevoel van vrijheid en energie geeft.

Het is verstandig om de parfum aan te brengen op je polsen, achter je oren, binnenkant van je ellebogen en achter je knieën. Op deze manier verspreidt de geur zich gelijkmatig over je hele lichaam. De parfum is ook perfect om aan te brengen op je kleding, zodat je kleding lang een aangename geur heeft. Daarnaast blijft de parfum de hele dag of avond lang aanwezig en is het een uitstekend geschenk voor de vrouw in je leven.

Carolina Herrera 212 Heroes Forever Young Eau de Parfum is een zeer aantrekkelijke en verfijnde parfum met een verleidelijke geur. Het is een perfecte combinatie van fruitige en bloemige tonen die heerlijk samenkomen in een frisse en verkwikkende geur. Met deze parfum kun je de hele dag of avond doorbrengen met het gevoel van vrijheid en energie. Dus als je op zoek bent naar een geschenk voor de speciale vrouw in je leven, dan is Carolina Herrera 212 Heroes Forever Young Eau de Parfum een perfecte keuze.