Carner Barcelona Megalium Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: d581a77cbfef Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Carner Barcelona Megalium Eau de Parfum is een prachtige geur die het beste gedragen kan worden tijdens de koelere maanden van het jaar, zoals herfst en winter. De levensduur is goed; de geur blijft de hele dag aanwezig. Het geurtype is kruidig, met citrus en warme, zoete tonen.

Ik zou Carner Barcelona Megalium Eau de Parfum aanraden aan zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden die van krachtige geuren houden.

Als je van Carner Barcelona Megalium Eau de Parfum houdt, dan zou je ook eens andere parfums van Carner Barcelona moeten proberen. De Esencia de Loewe Eau de Parfum heeft veel van dezelfde kruidige tonen en is ook ideaal voor de koelere maanden. De Narciso Rodriguez For Her Eau de Parfum heeft ook veel van dezelfde geurstoffen, maar met meer zoete tonen.

Carner Barcelona Megalium Eau de Parfum is een geur die zowel vrouwen als mannen zullen waarderen. De kruidige, citrusachtige tonen die worden afgewisseld met warme, zoete tonen die afsluiten met een kruidige basisnoot, maken deze geur perfect voor de koelere maanden.

Als je van krachtige geuren houdt, dan is Carner Barcelona Megalium Eau de Parfum de perfecte geur voor jou.