Carner Barcelona D600 Eau de Parfum 50 ml

deloox.nl (€75,59)
bol.com
Laatste update:: mei 15, 2024 - 4:11 pm
Artikelnummer: 292b7b9c571b Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Carner Barcelona D600 Eau de Parfum: Carner Barcelona heeft met de D600 Eau de Parfum een heerlijke unisex geur gelanceerd. Deze geur is ideaal voor het voorjaar en de herfst. De topnoten bestaan uit bergamot, grapefruit en peper. Het hart van de geur bestaat uit iris, jasmijn en kardemom. De basisnoten zijn ceder uit Virginia, vanille en vetiver. Het is een perfect cadeau voor zowel mannen als vrouwen.

De Carner Barcelona D600 Eau de Parfum is een heerlijke geur die je helemaal in de stemming brengt. De warme, houtachtige tonen passen bij elke gelegenheid en zorgen ervoor dat je je goed voelt. De geur kan het beste worden aangebracht op de huid en het haar. Door het aanbrengen van de parfum op de huid, blijft de geur langer hangen en krijgt het de tijd om optimaal te ontwikkelen.

De Carner Barcelona D600 Eau de Parfum is een stijlvolle, krachtige geur. Het is een perfect cadeau voor iedereen die van kruidige, houtachtige geuren houdt. De geur is zo samengesteld dat deze de hele dag blijft hangen, waardoor je de geur de hele dag kunt genieten. De geur is zowel comfortabel als stijlvol, waardoor het een uitstekende keuze is voor een cadeau.