Calvin Klein Reveal woman Eau de Parfum 50 ml

Bekijk prijs
bol.com (€47,49)
Artikelnummer: 412f9546e1e0 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Calvin Klein Reveal Woman Eau de Parfum is een heerlijke geur die ideaal is voor de herfst. Het is een bloemig houtachtig muskusparfum voor dames. De topnoten in deze geur zijn roze peper, witte peper, zout en zwarte peper. De hartnoten zijn ambergris en iris. De basisnoten bestaan uit cashmeran, muskus, sandelhout en vetiver. Het is een uitstekend geschenk voor dames, omdat het een verfijnde en luxueuze geur is.

Het is aan te raden om de parfum aan te brengen op je polsen, achter je oren en in de hals. Op deze manier zal de geur zich optimaal verspreiden. Je zult ook genieten van de verfijnde geuren die worden vrijgegeven wanneer je je armen beweegt. De geur is perfect om te dragen, omdat het niet te overheersend is, maar toch aanwezig genoeg is om je te omringen met een luxueuze en verfijnde geur.

Calvin Klein Reveal Woman Eau de Parfum is een prachtige geur die perfect is voor de herfst. Het is een bloemig houtachtig muskusparfum voor dames. De topnoten, hartnoten en basisnoten geven de geur een luxueuze en verfijnde uitstraling. Het is een uitstekend geschenk voor dames en het is aan te raden om de parfum aan te brengen op je polsen, achter je oren en in de hals voor een optimale verspreiding van de geur.