Calvin Klein Eternity Men Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: afe9a2eddd46 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Ik heb onlangs de Calvin Klein Eternity Men Eau de Parfum geprobeerd en ik ben hier heel tevreden over. Niet alleen is het parfum geschikt voor heren, maar het is ook geschikt voor de lente, zomer en herfst. De geur is aromatisch fougere en heeft topnoten van appel, ozonische noten en salie. Daarnaast heeft het hartnoten van cipres, geranium, lavendel en nootmuskaat. De basisnoten zijn ambergris, cypriol olie (nagarmotha), orris wortel (iris germanica), suede, muskus, sandelhout en vanille.

Het parfum is een eerlijk product en het heeft een lange duur. Het parfum is betaalbaar en heeft een aangename geur. De geur is zacht, maar toch verfrissend. Als je het parfum draagt, voel je je energiek en optimistisch. Het parfum is geschikt voor dagelijks gebruik en past bij zowel formele als informele gelegenheden.

Het is heel eenvoudig om het parfum aan te brengen. Je brengt het parfum aan op je nek, polsen en achter je oren. Ook kun je het parfum aan de binnenkant van je ellebogen aanbrengen. Het is belangrijk om het parfum aan deze plekken aan te brengen, omdat de warmte van je lichaam het parfum verspreidt.

Ik zou Calvin Klein Eternity Men Eau de Parfum zeker aanraden aan anderen. Het is een betaalbaar product met een hoge kwaliteit en heeft een aangename geur. Bovendien is het parfum geschikt voor dagelijks gebruik en past bij zowel formele als informele gelegenheden. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en betaalbaar parfum, dan is Calvin Klein Eternity Men Eau de Parfum zeker een uitstekende keuze.