Cacharel Yes I Am Delicious Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 934bbbc0fa58 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

,

Beschrijving

Cacharel Yes I Am Delicious Eau de Parfum is een heerlijke geur voor dames en een uitstekend geschenk. De geur is bloemig fruitig gourmand en heeft topnoten van cacao, groene mandarijn, hazelnoot en kardemom. De hartnoten bestaan uit Indiase jasmijn, oranjebloesem en sinaasappel. De basisnoten zijn pure chocolade en sandelhout. Deze geur is geschikt voor de herfst- en winterseizoenen.

Het aanbrengen van parfum is een persoonlijke keuze, maar voor het beste resultaat bij een grote geur als Cacharel Yes I Am Delicious Eau de Parfum, is het aan te raden deze op de punten waar bloed naar het oppervlak komt, te vernevelen. Dit betekent dat je de geur op je polsen, hals, achter je oren en in je ellebogen het beste kunt aanbrengen. Ook kun je de geur aanbrengen aan je borst, buik en achter je knieën.

Cacharel Yes I Am Delicious Eau de Parfum is een verleidelijke geur die perfect is om te dragen in de herfst- en winterseizoenen. Het is een bloemig fruitig gourmand parfum met topnoten van cacao, groene mandarijn, hazelnoot en kardemom. De hartnoten bestaan uit Indiase jasmijn, oranjebloesem en sinaasappel en de basisnoten zijn pure chocolade en sandelhout. Dit is een uitstekend geschenk voor dames en het beste resultaat wordt behaald door het aanbrengen op de punten waar bloed naar het oppervlak komt.