Byredo Lil Fleur Eau de Parfum 50 ml

deloox.nl (€134,89)
bol.com (€149,09)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 3:18 pm
Artikelnummer: b640c0b6d55c Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Byredo Lil Fleur Eau de Parfum is een unisex geur die perfect past bij de lente en herfst. Het heeft een oriëntaals bloemig karakter met topnoten van cassis, mandarijn en saffraan. Daarnaast bevat het hartnoten van damask roos en leer, samen met basisnoten van ambergris, houtnoten en vanille. Dit is een uitstekend geschenk voor zowel mannen als vrouwen, of voor iemand die je dierbaar is.

Byredo Lil Fleur Eau de Parfum heeft een geur die zowel intens als subtiel is. Het is een elegante en verfijnde geur die zich goed laat combineren met andere geuren. Parfum kan op verschillende plaatsen op het lichaam worden aangebracht om de geur langer te laten duren. In de nek, op de polsen, achter de oren of op de borst zijn goede plaatsen om het te plaatsen.

Byredo Lil Fleur Eau de Parfum is een luxe, romantische en vrouwelijke geur die je zintuigen prikkelt. De geur is ook subtiel genoeg om dagelijks te dragen. Het is een moderne geur die perfect past bij de warme dagen van de lente en herfst. Dit parfum is een aanwinst voor ieders collectie en zal zeker indruk maken op iedereen die het draagt.