Bvlgari Terrae Essence Eau de Parfum 100 ml

Categorie:

Extra informatie

Basisnoten

,

Hartnoten

,

Topnoten

,

Seizoen

, ,

Geurtype

Merk

Beschrijving

Duik in de verkwikkende wereld van Bvlgari Terrae Essence Eau de Parfum en ontdek een fascinerende geursymfonie die de robuustheid van de aarde en de verfrissende energie van de natuur combineert.

De topnoten van dit Bvlgari parfum brengen de citrusachtige verfrissing van calamondin en citroen, waardoor uw zintuigen worden geprikkeld met hun sprankelende en pittige geuren. Deze eerste indruk leidt vervolgens naar een hart van Orris – een zeldzaam wortelextract met een fluweelachtig bloemig profiel – en Vetiver, een aardse geur die diepte en complexiteit aan de compositie toevoegt.

De basisnoten van Terrae Essence zijn een mix van aardse noten en benzoëhars. Deze combinatie zorgt voor een warm en harsachtig aroma dat de houtachtige aard van dit parfum benadrukt, waardoor een unieke en blijvende indruk wordt achtergelaten. De benzoëhars geeft een zachte, zoete vanilletoon, die de aardse tonen verzacht en balans brengt in het parfum.

Terrae Essence is perfect voor de lente, herfst en winter, als de houtachtige en aardse tonen perfect passen bij het frisse en koelere weer. Deze Bvlgari creatie is bedoeld voor degenen die houden van diepe, rijke en complexe geuren met een sterke persoonlijkheid.

Net als alle andere creaties van Bvlgari, is Terrae Essence een luxe geur, zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om een onvergetelijke olfactorische ervaring te bieden. Laat deze geur uw kenmerkende geur zijn en toon uw onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Ervaar de wereld door de ogen van Bvlgari met Terrae Essence Eau de Parfum. Dit is niet zomaar een parfum, dit is een uitnodiging om de essentie van de aarde te omarmen en de inspirerende kracht van de natuur te vieren.