Bvlgari Rose Goldea Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 2bc89b30c4a4 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Bvlgari Rose Goldea Eau de Parfum is de perfecte geur voor het vrouwelijke publiek. Het is een intense, bloemige en houtachtige geur die perfect is voor het voorjaar en de zomer. De topnoten bestaan uit bergamot, granaatappel, muskus, en roos, terwijl de hartnoten damask roos, jasmijn, perzik en pioenroos bevatten. De basisnoten zijn muskus, olibanum (kerkwierook), sandelhout en vanille. Dit is een geweldig cadeau voor vrouwen die op zoek zijn naar een luxueuze, intense geur.

Het is belangrijk om te weten waar je het beste je parfum kunt aanbrengen. De meest populaire plaatsen zijn je polsen, achter je oor en achter je knie. U kunt ook het parfum aanbrengen op uw borst, nek en enkels. Breng de parfum aan op deze strategische plaatsen als u de geur langer mee wilt dragen. Breng het aan op je polsen en wrijf je polsen tegen elkaar, zodat de geur zich over je lichaam verspreidt.

Bvlgari Rose Goldea Eau de Parfum is een buitengewoon luxe geur, die de perfecte aanvulling is op je verzameling luxe parfums. Het is een intense, houtachtige geur met bloemige ondertonen. De geur is perfect voor zowel dagelijks gebruik als bij speciale gelegenheden. Het is een uitstekend cadeau voor vrouwen van alle leeftijden, omdat het een geur is die iedereen zal waarderen.