Bvlgari Aqva Pour Homme Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: a0b91c6708f3 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Bvlgari Aqva Pour Homme Eau de Toilette is een heerlijke geur voor heren. De geur is aromatisch aquatisch en heeft topnoten van mandarijn, petitgrain olie (stengels en blaadjes) en sinaasappel. De hartnoten bestaan uit katoenbloem, lavendel en zeewier, met als basisnoten amber, ceder uit Virginia, houtachtige noten, patchouli en scharlei. Deze geur is ideaal voor de lente- en zomermaanden en is een uitstekend geschenk voor heren.

Het parfum is eenvoudig aan te brengen op pulse points zoals de polsen, achter de oren en op de binnenkant van de ellebogen. Het is ook een goed idee om het parfum op je huid te sprayen en vervolgens te masseren, zodat het de huid kan absorberen. De geur verspreidt zich vervolgens doorheen de dag en je kunt genieten van de heerlijke geur van Bvlgari Aqva Pour Homme Eau de Toilette.

Bvlgari Aqva Pour Homme Eau de Toilette is een uitstekende geur voor heren. Het heeft een frisse, fruitige geur en is perfect voor de lente- en zomermaanden. De geur is sterk, maar niet overheersend en is geschikt voor alle gelegenheden. Als je op zoek bent naar een cadeau voor een man, dan is deze geur een uitstekende optie. Koop vandaag nog Bvlgari Aqva Pour Homme Eau de Toilette en geniet van de heerlijke geur.