Burberry Hero Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 668f595f5a9e Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

Hartnoten

,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Ik ben een man die houdt van de luxe en stijl van Burberry en die zichzelf graag presenteert met een aantrekkelijke geur. Burberry Hero Eau de Toilette is de perfecte parfumkeuze voor me. Het is een stijlvolle houtachtig kruidige geur voor heren, die me het hele jaar door een chique uitstraling geeft.

De topnoot bergamot geeft de geur een frisse en zonnige sfeer. De hartnoten jeneverstruik en zwarte peper zorgen voor een krachtige en kruidige basis. De basisnoten atlasceder, ceder uit Virginia en Himalayaanse ceder maken de geur af met een stijlvolle en zachte touch.

Ik breng Burberry Hero Eau de Toilette aan op mijn polsen en achter mijn oren voor een frisse en subtiele geur. De parfum is ook geschikt om te sprayen op mijn kleding, zoals op mijn hemd, jasje of trui. De geur blijft de hele dag lekker vers en stijlvol.

Ben jij net als ik een liefhebber van de luxe stijl van Burberry? Probeer dan Burberry Hero Eau de Toilette voor een frisse en krachtige geur die je het hele jaar door een stijlvolle uitstraling geeft. Ga voor meer informatie naar de website van Burberry.