Bruno Banani Pure Man Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: 4c6cdf2ad174 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, , ,

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette is een heerlijke geur voor heren, die perfect geschikt is voor alle seizoenen. De frisse, bloemige geur met houtachtige en muskus tonen zorgt ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt. De topnoten van anijs, bergamot, grapefruit, kardemom en mandarijn zorgen voor een heerlijke, frisse geur. De hartnoten van ceder, cyclamen en jasmijn geven de geur een romige, bloemige toon. De basisnoten van amber, benzoine, muskus, sandelhout en vetiver geven de geur een warme, sensuele finish.

Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette is een uitstekend geschenk voor heren. Het is een heerlijk product dat geschikt is voor alle gelegenheden. De geur is vlot en fris en zorgt ervoor dat je je goed voelt in elke situatie. De geur is licht en subtiel, waardoor het zowel overdag als ‘s avonds gedragen kan worden. De geur is uniseks en kan zowel door mannen als vrouwen gedragen worden.

Om het beste resultaat te verkrijgen, is het aan te raden Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette aan te brengen op de plekken op je lichaam waar de bloedvaten dicht bij de huid liggen. Dit zijn de plaatsen waar je polsen, achter je oren, achter je knieën en je nek zijn. Deze plekken zorgen ervoor dat de geur goed verspreid wordt. Op deze manier kun je genieten van de heerlijke geur van Marc Jacobs Daisy Eau de Toilette.