Bruno Banani Man Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: ea1a948dca8b Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Bruno Banani Man Eau de Toilette is een perfect geschenk voor heren. De geur is geschikt voor de herfst- en winterseizoenen. De geur is aromatisch-groen en bestaat uit verschillende topnoten, zoals basilicum, lavendel en steranijs. Hartnoten zoals heliotroop (vanillebloem), karwijzaad, koffie en kruidnagelen geven de geur een verwarmend aroma. De basisnoten van ceder, patchouli, tonkaboon en vanille maken de geur af.

Het aanbrengen van parfum kan op verschillende plekken. Breng het aan op de pulspoints, zoals achter de oren, op de polsen, de binnenkant van de ellebogen en de achterkant van de knieën. Hierdoor kan de geur de hele dag verspreid worden. Daarnaast is het ook mogelijk om wat parfum achter het oor te spuiten, onder de kleding en op het haar.

Bruno Banani Man Eau de Toilette is een verrukkelijke geur die perfect is voor mannen. De geur is geschikt voor de herfst- en winterseizoenen en is aromatisch-groen. Door de topnoten, hartnoten en basisnoten heeft de geur een verwarmend aroma. Parfum kan op verschillende plekken aangebracht worden. Dit is een uitstekend geschenk voor mannen die van kwaliteit houden.