Bruno Banani Magic Woman Eau de Toilette 50 ml

bol.com (€22,46)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 5:02 pm
Artikelnummer: 8eb33a479862 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Bruno Banani Magic Woman Eau de Toilette is een verfijnde, bloemige fruitige geur die de lente, zomer en herfst kan verfraaien. De geur heeft een frisse Meloen als topnoot die wordt gecombineerd met Passievrucht en Rode bessen (Aalbes) voor een helder aroma. Daarnaast is er een vleugje Viooltje dat een delicate bloemigheid aan de geur toevoegt. Het hart van de geur bestaat uit een aardbei-aangename geur, samen met een zacht Lelietje-van-dalen. De basisnoot bestaat uit Muskus en Sandelhout die de geur een warme, romantische uitstraling geven.

Bruno Banani Magic Woman Eau de Toilette is perfect om aan te brengen op je polsen, hals, decolleté en achter je oren. De geur is licht en fris, waardoor het perfect is om te dragen op warme zomerdagen. Het heeft ook een romantische, sensuele aantrekkingskracht die je zelfverzekerdheid zal vergroten. De geur is ook licht en fris, waardoor het perfect is om te dragen op warme zomerdagen.

Bruno Banani Magic Woman Eau de Toilette heeft vele voordelen. Het is een frisse geur die het hele jaar door gedragen kan worden, waardoor je er altijd verfijnd uit kan zien. Daarnaast is het licht genoeg om te dragen op warme dagen, maar heeft het ook een romantische aantrekkingskracht. Ook is de geur perfect om aan te brengen op je polsen, hals, decolleté en achter je oren, zodat je er altijd goed uit ziet.

Bruno Banani Magic Woman Eau de Toilette is een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een frisse, bloemige fruitige geur die het hele jaar door gedragen kan worden. Door de romantische aantrekkingskracht zal je zelfverzekerdheid vergroten en door de delicate bloemige geur zal je er altijd verfijnd uitzien. Voordelen: frisse geur die het hele jaar door gedragen kan worden, licht genoeg om te dragen op warme dagen, romantische aantrekkingskracht, perfect om aan te brengen op je polsen, hals, decolleté en achter je oren, verfijnde, bloemige fruitige geur.