Britney Spears Curious Eau de Parfum 50 ml

deloox.nl (€16,69)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 4:09 pm
Artikelnummer: e65403c077b8 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Britney Spears’ nieuwe parfum, Curious Eau de Parfum, is een prachtig en aantrekkelijk geschenk voor dames. Deze frisse, bloemige geur is perfect voor de lentedagen. Met topnoten van lotus, magnolia en peer, hartnoten van cyclamen, jasmijn en tuberoos (Nachthyacint) en basisnoten van muskus, sandelhout, vanille en witte houtsoorten, laat deze parfum een heerlijke geur achter die het hele dag blijft hangen.

Britney Spears’ Curious Eau de Parfum is gemakkelijk aan te brengen op de polsen, achter de oren of op de hals. De geur is sterk genoeg om uw dagelijkse parfum te zijn, maar niet zo sterk dat het overweldigend is. Het is ook licht genoeg om te dragen tijdens informele gelegenheden. De parfum kan op iedere leeftijd worden gedragen en is een uitstekend cadeau voor een verjaardag of andere speciale gelegenheid.

Britney Spears’ Curious Eau de Parfum is een geweldig cadeau voor dames van alle leeftijden. Met zijn frisse, bloemige geur is het perfect voor de lente. De parfum is eenvoudig aan te brengen en is sterk genoeg om uw dagelijkse parfum te zijn. Met de topnoten, hartnoten en basisnoten, zal de geur de hele dag blijven hangen. Dit maakt het een uitstekend cadeau voor speciale gelegenheden of gewoon voor een dagelijkse pick-me-up.