Boucheron Homme Eau de Toilette 50 ml

Artikelnummer: dc5029238d6e Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, , , , , ,

Hartnoten

, , , , ,

Basisnoten

, , , , , , ,

Beschrijving

Boucheron Homme Eau de Toilette is de perfecte keuze als geschenk voor heren. Deze heerlijke geur heeft een citrus aromatische geurtype, gemaakt van topnoten zoals basilicum, bergamot, citroen, citroenverbena, lavendel, mandarijn en sinaasappel. Hartnoten zoals anjer, jasmijn, lelietje-van-dalen, orriswortel (Iris Germanica), roos en ylang-ylang geven deze geur een romantische, bloemige toon. Ten slotte worden de basisnoten aangevuld met amber, benzoine, eikenmos, muskus, sandelhout, tonkaboon, vetiver en wierook. Deze geur is geschikt voor alle seizoenen, van lente tot herfst.

Boucheron Homme Eau de Toilette is heerlijk voor elke gelegenheid. Breng het aan op de slapen, achter de oren, je hals, polsen en achter je knieholtes. Houd de flacon zo’n 10 centimeter van je huid af om het parfum evenwijdig te verstuiven. Deze geur blijft gedurende de dag aanwezig. Probeer het verschillende parfums uit om de juiste geur voor jou te vinden.

Boucheron Homme Eau de Toilette is een verfijnde geur die elke man het gevoel geeft dat hij specialer is. Het is een uitstekend cadeau voor mannen van alle leeftijden en voor alle gelegenheden. Laat je vrienden, familie of geliefden genieten van deze heerlijke geur en laat hen weten hoeveel ze voor je betekenen. Boucheron Homme Eau de Toilette is een perfect cadeau om je liefde te laten zien.