Maak je look compleet met kwalitatief goede gellak 

Je hebt een nieuw jurkje besteld, je mooiste schoenen uit de kast gepakt en je sieraden alvast omgedaan: tijd om te vertrekken naar je feestje, een date met een leuke jongen of een avond uit met je beste vriendinnen. Onderweg merk je op dat je nagels minder goed verzorgd zijn. Een les voor de volgende keer, voldoende tijd maken om ook je nagels nog te kunnen behandelen! Bij het afwerken van je nagels is het gebruik van een kwalitatief goede gellak aan te raden. Ben jij al bekend met dit beautyproduct? In dit artikel lees je er alles over. 

Tip: kijk eens naar de verschillende beautyproducten bij Nagelgroothandel.nl, waar onder meer zal opvallen hoe groot de diversiteit aan kleuren is bij de keuze voor gellak. 

Maak je look compleet met kwalitatief goede gellak 

Gebruik van gellak bij de verzorging van je nagels 

Een gellak is opgebouwd vanuit twee componenten: de traditionele nagellak en een speciale gel. De combinatie van twee deze elementen maakt dat de gellak een zeer stevige afwerking van de nagels biedt. In het bijzonder, wanneer je de gellak onder een speciale lamp met UV bulbjes of UV LED uit laat harden. Klinkt dit ingewikkeld? In de praktijk is dat het allerminst, je bent relatief snel klaar. De nagels blijven vervolgens tot wel twee à drie weken zitten. Niet alleen de stevigheid ervan is een goede reden om voor gellak te kiezen. Denk ook aan het feit dat deze nagels bijzonder fraai glanzen. Het maakt je look af en geeft het een chique touch! 

Voordelen van de keuze voor gellak 

Online vind je gellak kleuren voor elke gelegenheid. Of je nu een feestje, een date of avond uit op het programma hebt staan: je vindt een bijpassende kleur gellak. Zorg dat de kleur van je nagels straks enigszins matcht met die van je outfit. Een groot contrast in kleuren kan je look onnodig rommelig maken. Populair zijn onder meer de felle rode en bijvoorbeeld roze kleuren, of juist een zachte pasteltint. Wat krijgt jouw voorkeur? 

Naast de grote diversiteit aan kleuren biedt gellak meer interessante voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het behoud van de flexibiliteit van je natuurlijke nagel en de mogelijkheid om de lak binnen tien minuten te verwijderen. Ook wordt je natuurlijke nagel in algemene zin niet aangetast door het beautyproduct en kan de gellak deze zelfs verstevigen, mits je kiest voor een kwalitatief goed product. 

Plaats een reactie