Armani Si Passione Red Maestro Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 01cd85583333 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

,

Beschrijving

Armani Si Passione Red Maestro Eau de Parfum is een prachtige geur voor vrouwen. Het is een perfect geschenk voor dames van elke leeftijd. Deze geur is gemaakt met een mix van verschillende ingrediënten die een unieke en intrigerende geur creëren. De topnoten zijn roze peper en zwarte bes, met een mix van jasmijn en zonnenoten in het hart. Basisnoten zijn muskus en vanille, waardoor de geur perfect is om te dragen in de lente of herfst.

Met Armani Si Passione Red Maestro Eau de Parfum kunt u een subtiele, elegante geur creëren die de dag meeneemt. Het is de perfecte geur voor een dagje uit, of om te dragen op een avond uit met vrienden. De geur is ook geschikt voor het kantoor, omdat het niet te sterk is. De geur kan het beste worden aangebracht op de polsen en achter de oren voor een verfijnde, subtiele geur.

Als u op zoek bent naar een uitstekend geschenk voor een dame, kunt u niet fout gaan met Armani Si Passione Red Maestro Eau de Parfum. Deze geur is perfect voor elke gelegenheid en creëert een intrigerende en verleidelijke aura. Het is een unieke geur die de dag meeneemt en een prachtig cadeau voor elke vrouw.