Armani Emporio Diamonds Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: c56717986f2e Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

, , , ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

De Armani Emporio Diamonds Eau de Parfum is een unieke geur die speciaal voor dames is ontworpen. Deze geur is ideaal voor de lente, maar je kunt het ook het hele jaar door dragen. Het is een oriëntaals bloemige geur met topnoten van framboos en lychees. Het hart bestaat uit ceder, fresia, lelietje-van-dalen, patchouli en roos en de basisnoten zijn amber, vanille en vetiver.

Waar je de parfum aanbrengt, is helemaal aan jou. De meest gebruikelijke plekken zijn de polsen en achter de oren. Als je de parfum op deze plekken aanbrengt, zal de geur langer aanhouden.

Als je de Armani Emporio Diamonds Eau de Parfum draagt, kun je genieten van vele voordelen. Het is een luxe parfum die je kunt dragen voor speciale gelegenheden, maar ook om je dagelijkse look een boost te geven. De geur is ook licht en subtiel, waardoor je geen zwaar parfum hoeft te dragen. Bovendien is de geur romantisch, waardoor je je klaar voelt om de wereld te veroveren.

Met de Armani Emporio Diamonds Eau de Parfum heb je een luxe accessoire met veel voordelen. Het heeft een subtiele geur die je zowel voor speciale gelegenheden als voor dagelijks gebruik kunt dragen. Bovendien heeft het een romantisch aroma dat je klaar maakt om de wereld te veroveren. Door de Armani Emporio Diamonds Eau de Parfum te dragen, heb je een luxe accessoire met vele voordelen.