Armani Emporio Diamonds Black Carat for Men Eau de Toilette 50 ml

bol.com (€59,99)
deloox.nl (€61,49)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 3:09 pm
Artikelnummer: 6cab488ed88a Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Armani Emporio Diamonds Black Carat for Men Eau de Toilette is een herengeur die perfect is voor de herfst- en wintermaanden. Met topnoten van bergamot en Sichuan peper, hartnoten van benzoine en cacao en basisnoten van amber, ceder, eikenmos, guaiac hout en vetiver heeft deze geur een kruidig, houtachtig karakter. Deze eau de toilette is een uitstekend geschenk voor mannen en is ideaal voor dagelijks gebruik. Het parfum moet op de polsen, achter de oren, in de hals, op de borst en op de kleding worden aangebracht.

Met deze geur kunnen mannen kiezen voor een diep, kruidig luchtje dat hen door de koude herfst- en wintermaanden loodst. De verfijnde en subtiele geur, met zijn houtachtige kruidige ondertonen, zorgt voor een zelfverzekerde, stijlvolle aura. Een perfecte gelegenheid om deze geur te dragen is een formele zakelijke gelegenheid waar mannen hun kracht, charisma en elegantie willen uitdrukken.

Armani Emporio Diamonds Black Carat for Men Eau de Toilette is een perfecte geur voor mannen die de koude maanden stijlvol willen doorlopen. De verfijnde, kruidige geur met zijn houtachtige onderlaag zorgt voor een zelfverzekerde en stijlvolle aura. De geur is ideaal voor dagelijks gebruik, maar is ook perfect voor speciale gelegenheden. Met deze geur kunnen mannen hun kracht, elegantie en charisma uitstralen.