Angel Schlesser Femme Eau de Toilette 50 ml

deloox.nl (€38,69)
bol.com (€42,69)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 5:04 pm
Artikelnummer: 839c4494173f Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Het unieke en verfrissende Angel Schlesser Femme Eau de Toilette is een heerlijke bloemige aldehyde geur, perfect voor de lente en zomer. De topnoten van de geur zijn Bergamot, Jeneverstruik, Mandarijn en Oranjebloesem. De hartnoten van de geur zijn houtnoten, lelietjevandalen en Spaanse peper. De basisnoten van de geur zijn kardemom, muskus en salie.

De kenmerkende, frisse en verleidelijke geur van Angel Schlesser Femme Eau de Toilette is perfect voor elke dag, of voor speciale gelegenheden. Het is een perfecte geur voor het vullen van uw garderobe met zijn uitzonderlijke aroma. Het is een prachtige geur met een verfrissend en boeiend aroma.

Het is heerlijk om de geur van Angel Schlesser Femme Eau de Toilette te ruiken. Het is een verfijnde geur die perfect is voor het dragen in de zomer. De geur is licht en fris, waardoor het een ideale geur is voor elke leeftijd. Het is perfect voor het opvrolijken van je dag, of voor het maken van een blijvende indruk op speciale gelegenheden.

Het is eenvoudig om Angel Schlesser Femme Eau de Toilette aan te brengen. U kunt het aanbrengen op de polsen, achter de oren en aan de binnenkant van de ellebogen. Het is ook een goed idee om het op uw hals en decolleté aan te brengen, zodat de geur de hele dag door blijft hangen.

De voordelen van Angel Schlesser Femme Eau de Toilette zijn dat het een heerlijk, verleidelijk en verfijnd aroma is. Het is een perfecte geur voor elke dag, of voor speciale gelegenheden. De geur is licht en fris, waardoor het een ideale geur is voor elke leeftijd. Het is ook eenvoudig om het aan te brengen, waardoor het een perfecte keuze is voor iedereen die op zoek is naar een subtiele, verleidelijke geur.