Amouage Memoir Man Eau de Parfum 50 ml

deloox.nl (€135,89)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 3:11 pm
Artikelnummer: f897157999ce Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , , , , , ,

Beschrijving

Amouage Memoir Man Eau de Parfum is een leerachtige geur die perfect is voor heren in de herfst en winter. Het topnoten bestaat uit absinth-alsem (Artemisia absinthium), basilicum en munt, terwijl de hartnoten lavendel, roos en wierook bevatten. De basisnoten zijn amber, eikenmos, guaiac hout, leer, muskus, sandelhout, tabak, vanille en vetiver. Deze geur is een uitstekend geschenk voor heren.

Het is belangrijk om Amouage Memoir Man Eau de Parfum op de juiste plekken te gebruiken. Het beste is om de geur aan de binnenkant van de polsen, achter de oren en in de hals aan te brengen. De geur is sterk en blijft meestal de hele dag hangen, dus let erop dat je niet te veel gebruikt.

Amouage Memoir Man Eau de Parfum is een geur die perfect is voor heren in de herfst en winter. Het combineert de leerachtige topnoten met de hartnoten van lavendel, roos en wierook en de basisnoten van amber, eikenmos, guaiac hout, leer, muskus, sandelhout, tabak, vanille en vetiver. Hierdoor is het een uitstekend geschenk voor heren. Zorg er wel voor dat je de geur op de juiste plaatsen aanbrengt om te voorkomen dat je te veel gebruikt.