Amouage Journey for Women Eau de Parfum 50 ml

deloox.nl (€129,99)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 3:44 pm
Artikelnummer: 295b4eaad3c8 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, , ,

Basisnoten

, , , ,

Beschrijving

Amouage Journey for Women Eau de Parfum is een oriëntaals bloemig parfum voor dames. De geur is perfect voor de herfst en heeft een verleidelijke en romantische uitstraling. De topnoten bestaan uit abrikoos, jasmijn, kardemom, nootmuskaat en schijnhulst (osmanthus) wat een licht zoete geur geeft. Het hart van de geur bestaat uit Arabische jasmijn (sambac), ceder, honing, mimosa en heeft een heerlijke bloemige geur. De basisnoten zijn cypriol olie (nagarmotha), muskus, saffraan, tabak en vanille wat een warme en luxueuze geur geeft. Amouage Journey for Women Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor dames en is perfect voor speciale gelegenheden. Het parfum is het beste aan te brengen op de polsen, achter de oren en op de hals.

Amouage Journey for Women Eau de Parfum is een parfum dat als een soort reis door het leven wordt gezien. Het is een geur die je meeneemt naar een wereld van magie, verbeelding en romantiek. De geur is zowel rustgevend als opwindend. Het begint met een licht zoete geur met de topnoten, gevolgd door de bloemige geur van het hart. Ten slotte wordt de geur afgerond met een warme en luxueuze basis. De geur is zo samengesteld dat het krachtig en verleidelijk is, maar toch rustig en subtiel. Amouage Journey for Women Eau de Parfum is een geur die je meeneemt op een avontuurlijke reis door de wereld van de magie en de verbeelding.

Amouage Journey for Women Eau de Parfum is een geur die perfect is voor de herfst. De warmte en de luxe van de basisnoten maken het parfum perfect voor deze tijd van het jaar. Het combineert perfect met de romantiek en het avontuur dat de herfst met zich meebrengt. Het is een geur die de kracht en de verbeelding van de herfst symboliseert. Amouage Journey for Women Eau de Parfum is een prachtige geur die perfect is voor de herfst. Het is een geur die je meeneemt op een reis vol magie, romantiek en verbeelding. Het is een geur die je het gevoel geeft dat alles mogelijk is.