Amouage Journey for Men Eau de Parfum 50 ml

bol.com
Laatste update:: mei 15, 2024 - 5:15 pm
Artikelnummer: 9117a5ee5fa2 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Amouage Journey for Men Eau de Parfum is een heerlijke, houtachtige en kruidige geur voor de heren die perfect geschikt is voor de herfst- en winterdagen. De topnoten bestaan uit bergamot, kardemom, neroli (oranjebloesem) en Sichuan peper. De hartnoten zijn jeneverbes, tabaksplantblad en wierook. De basisnoten zijn cypriol olie (nagarmotha), leer, muskus en tonkaboon.

Amouage Journey for Men Eau de Parfum is een uitstekend geschenk voor de man in je leven. De geur is subtiel en discreet, maar tegelijkertijd ook krachtig en mannelijk. De kruidige en houtachtige geur zal een goede indruk achterlaten bij iedereen die in de buurt is.

De parfum moet op de gebruikelijke manier worden aangebracht, namelijk op de huid aan de binnenkant van de pols, achter de oren en op de borst. De geur zal bij iedereen anders ruiken, dus het is belangrijk om de parfum eerst te proberen voordat u hem aanschaft. Amouage Journey for Men Eau de Parfum is een luxueus en stijlvol parfum dat een goede indruk achterlaat bij iedereen.