Amouage Figment Woman Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: 5ee2e598044c Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

, ,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, , , , ,

Basisnoten

, , ,

Beschrijving

Amouage Figment Woman Eau de Parfum is een verfrissende geur voor dames, geschikt voor het hele jaar door. Deze verleidelijke geur heeft een chypre bloemige geur die bestaat uit gardenia, saffraan, Sichuan peper, cassia bourbon, jasmijn, lelie, oranjebloesem, tuberoos (nachthyacint), ylang-ylang, orris (wortelextract), papyrusriet, patchouli en wierook. Dit is een uitstekend geschenk voor vrouwen.

De beste manier om Amouage Figment Woman Eau de Parfum te gebruiken is door het aan te brengen op de polsen, de hals en in de plooien van de ellebogen. Op deze manier wordt het aroma verspreid als je beweegt. Je kunt ook een klein beetje op je kleding aanbrengen voor een subtielere geur. Het is belangrijk dat je niet te veel parfum aanbrengt, omdat dit de geur kan verzwakken.

Amouage Figment Woman Eau de Parfum is een prachtige geur met een delicate en sensuele geur die zeker zal opvallen. De unieke combinatie van kruiden, bloemen en fruit maakt de geur zeer aangenaam en zorgt ervoor dat je het hele jaar door kunt genieten van de geur. Als je op zoek bent naar een geschikt geschenk voor een speciale dame, dan is Amouage Figment Woman Eau de Parfum zeker de moeite waard.