Amouage Fate Man Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: f7a1fe86fa71 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, , , ,

Hartnoten

, , , , ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Amouage Fate Man is een heerlijke, oriëntaals kruidige geur voor mannen. De geur is perfect voor de herfst en winter en is een uitstekend geschenk voor heren. De topnoten van Amouage Fate Man zijn absinth-alsem (Artemisia absinthium), gember, komijn, mandarijn en saffraan. Het hart bestaat uit copahu balsem (Copaiba), labdanum, olibanum (kerkwierook), roos, strobloem en wierook. De basisnoten zijn ceder, labdanum, muskus, sandelhout, tonkaboon en zoethout. Al deze ingrediënten zijn afgestemd op elkaar om een krachtige, verleidelijke geur te creëren.

Amouage Fate Man is perfect voor heren die van een krachtig parfum houden. De geur is intens, maar niet te overheersend. Het is een verleidelijke, mysterieuze geur die onmiddellijk aandacht trekt. Parfum is het meest effectief wanneer het op de polsen, achter de oren en op de hals wordt aangebracht. Deze plekken zijn warm en zullen de geur verspreiden en versterken.

Amouage Fate Man is een zeer aantrekkelijk parfum waarmee u zeker indruk zult maken. Het is een perfect geschenk voor heren en zal zeker blijven hangen. De geur is krachtig, maar niet overheersend, waardoor het een perfecte geur voor elke gelegenheid is. Breng Amouage Fate Man aan op de polsen, achter de oren en op de hals om de geur maximaal te benutten.