Alyssa Ashley Oud Pour Lui Eau de Parfum 50 ml

bol.com (€14,99)
Laatste update:: mei 15, 2024 - 4:08 pm
Artikelnummer: df014a0333d8 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

, ,

Hartnoten

, ,

Basisnoten

, , , , ,

Beschrijving

Alyssa Ashley Oud Pour Lui Eau de Parfum is een heerlijke, warm geur voor mannen. Deze krachtige geur is perfect voor de herfst en wintermaanden en is een uitstekend geschenk voor mannen. De geur is van het oriëntaalse geurtype, met topnoten van geranium, saffraan en siciliaanse citroen. Hartnoten zijn Indiase jasmijn, komijn en olibanum (kerkwierook). De basisnoten zijn agarhout (oud), amber, atlasceder, javaanse vetiverolie, sandelhout, siamese benzoine.

De geur van Alyssa Ashley Oud Pour Lui Eau de Parfum is subtiel en stijlvol. De geur is niet te sterk, dus het is perfect om te gebruiken voor dagelijks gebruik. U kunt het aanbrengen op de polsen, achter de oren en aan de binnenkant van de ellebogen. De geur is sterk genoeg om de hele dag op uw huid te blijven, zonder dat het te overheersend wordt. Het is een frisse, elegante geur die uw persoonlijkheid zal benadrukken.

Als u op zoek bent naar een geschenk voor een man, dan is Alyssa Ashley Oud Pour Lui Eau de Parfum een uitstekende keuze. De geur is krachtig en subtiel tegelijkertijd, waardoor het een perfect cadeau is voor elke gelegenheid. De geur is stijlvol en elegant, maar ook warm en krachtig. Het is een geur die mensen zullen opmerken en waarderen.