Alyssa Ashley Essence de Patchouli Eau de Parfum 50 ml

Artikelnummer: a0e3c56cbff7 Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

,

Geurtype

Topnoten

,

Hartnoten

Basisnoten

, , , , , ,

Beschrijving

Alyssa Ashley Essence de Patchouli Eau de Parfum is de perfecte geur voor dames in de herfst en winter. De houtachtige geur heeft een geranium en roos als topnoten. De hartnoten zijn Orris wortel (Iris Germanica) en de basisnoten zijn ceder uit Virginia, cumarine, Franse labdanum, guaiac hout, muskus, patchouli en vanille. Deze geur is een uitstekend geschenk voor vrouwen, aangezien het een verfijnde, luxueuze geur is. Alyssa Ashley Essence de Patchouli Eau de Parfum kan op de polsen, achter de oren, hals, borst en de rug worden aangebracht om de geur te versterken.

De geur van Alyssa Ashley Essence de Patchouli Eau de Parfum is een unieke melange van vele noten. De topnoten van geranium en roos voegen een bloemige en delicate geur toe die wordt versterkt door de hartnoten van Orris wortel (Iris Germanica). De basisnoten bestaan uit ceder uit Virginia, cumarine, Franse labdanum, guaiac hout, muskus, patchouli en vanille en voegen een houtachtige, zoete geur toe. De combinatie van deze noten creëert een verfijnde, luxueuze geur die perfect is voor koudere dagen.

Alyssa Ashley Essence de Patchouli Eau de Parfum is een unieke geur die het perfecte geschenk is voor vrouwen. De geur is luxueus, zacht en verfijnd, dus het is een perfecte keuze voor elke vrouw. De geur is ook geschikt voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een dagje winkelen of een avondje uit. Deze geur is ook een perfecte manier om je look af te maken, of het nu gaat om een casual outfit of een formele outfit. Als je op zoek bent naar het perfecte geschenk voor een vrouw, dan is Alyssa Ashley Essence de Patchouli Eau de Parfum de perfecte keuze.