Alyssa Ashley Coco Vanilla Eau de Toilette Alcoholvrij 50 ml

Artikelnummer: a69fc99f674f Categorie:

Extra informatie

Merk

Seizoen

Geurtype

Topnoten

, , ,

Hartnoten

,

Basisnoten

, ,

Beschrijving

Alyssa Ashley Coco Vanilla Eau de Toilette Alcoholvrij, is een bloemig fruitig gourmand parfum voor dames, dat het perfecte cadeau is voor elke gelegenheid. De topnoten van deze geur bestaan uit Amalfi citroen, Kokosnoot, Passievrucht en Vanille. De hartnoten bevatten Heliotroop (Vanillebloem) en Tiaré tahiti. De basisnoten van de parfum zijn Amber, Karamel en Zand. Deze geur is het meest geschikt voor het zomerseizoen.

Het aanbrengen van een parfum is een van de belangrijkste stappen om je look af te maken. Alyssa Ashley Coco Vanilla Eau de Toilette Alcoholvrij is het meest effectief wanneer het op de juiste locaties op het lichaam wordt aangebracht. Begin met het aanbrengen aan de achterkant van het oor, de basis van de nek en de polsen. Breng daarna de geur aan op de binnenkant van de ellebogen, achter de knieën en op de dijbenen.

Alyssa Ashley Coco Vanilla Eau de Toilette Alcoholvrij is een uitstekend geschenk voor dames. De geur is zo ontworpen dat deze de hele dag duurt. De geur is subtiel maar ook krachtig. De parfum is perfect voor vrouwen die een zoete en krachtige geur willen die ze de hele dag kunnen dragen. Ongeacht of het een speciale gelegenheid is of gewoon een dagelijkse look, het aanbrengen van deze parfum zal zeker uw look verbeteren.