Samenwerkingen en Adverteren

Bij roarwithpassion.com streven we naar kwaliteit. Dit leverde ons een mooie website op, met veel bezoekers en een mooie autoriteit. Daarom stellen we een aantal advertentie en samenwerkingsmogelijkheden voor. Deze zorgen niet enkel voor een mooie boost in de Google resultaten, maar zijn ook een meerwaarde voor uw bezoekers.

Statistieken

Periode: 1 dec 2022 – 1 maart 2023

Linkruil

Indien u een website of blog heeft die binnen de beauty/lifestyle niche valt, is het mogelijk om een linkruil met ons op te zetten. Neem hiervoor vrijblijvend contact op.

Product reviews

Voor leveranciers: Indien u graag uw product op onze website ziet verschijnen, is dit mogelijk via een review. Daarbij stuurt u ons het product op en verzorgen wij een correcte beoordeling naar eigen inzicht. Gelieve contact op te nemen via [email protected] voor adres en verdere informatie.

Adverteren

Je kan contact opnemen met onze webmaster Yannick Schouppe via [email protected], met keuze uit onderstaande ratecard. Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW voor Belgische bedrijven. BTW verlegd indien uw bedrijf binnen de EU valt.

AanbodOplevertijdprijs
Artikel inclusief schrijven op homepage met 2 dofollow links5 werkdagen€150
Artikel inclusief schrijven met 2 dofollow links5 werkdagen€65
Artikel exclusief schrijven met 2 dofollow links3 werkdagen€35
Link in bestaand artikel in bestaande tekst of toevoegen van een nieuwe paragraaf3 werkdagen€25
Alle adverteers moeten in de ruime zin gerelateerd zijn aan het onderwerp lifestyle. Geen casino of crypto mogelijk. Aangeleverde teksten moeten van een goed niveau zijn: correcte informatie en leesbaarheid zijn belangrijke eisen die we stellen. Vertaalde of AI gegenereerde teksten die niet gecontroleerd worden, zullen niet gepubliceerd worden. Elk artikel wordt voorzien van 1 afbeelding, dit kan aangeleverd worden door de adverteerder of door roarwithpassion.com. Wij taggen berichten naar keuze van de adverteerder. Prijzen exclusief btw.